| מתכונים | כתבו עלינו | מאמרים | פרופיל | צור קשר | מוצרים

|

דף הבית
 
המלץ עלינו לחבר | צור קשר | הוספה למועדפים   הצטרף לעמוד שלנו בס"ד

 

 

!שוקולין, פשוט לנסות ולהנות

מתכונים | בראוניז

<

עמוד ראשי

 

 

 

מתכון לבראוניז

מתכון לבראוניז

 

 

 

 

גרם שוקולד מריר קצוץ

400

גרם חמאה

300

ביצים

6

גרם אבקת סוכר

260

גרם סוכר וניל

20

גרם קמח

100

גרם אגוזי מלך קצוצים

100

גרם שקדים קצוצים

300

 

 

אופן הכנה

 

 

 

 

משמנים תבנית אפיה

1

מחממים תנור אפיה ל 180 מעלות

על "בן מארי" ממיסים שוקולד וחמאה

מקציפים ביצים עם אבקת סוכר וסוכר וניל ומקפלים בעדינות לתערובת השוקולד

מקפלים בעדינות את הקמח האגוזים והשקדים, יוצקים לתבנית ואופים כ 20 דקות, תלוי בתנור

 

 

 

 

 

חזרה למתכונים

 

 

 

 

גלריית
תמונות
| עוגות
חתונה
| עוגות בר מצווה | עוגות בת מצווה | עוגות יום הולדת | עוגות
גבינה
| סוגי
פטיפורים
| מיני
טארטים
| סוגי
טארטים
| עוגות מוס אישיות | עוגות מוס פרווה

|

עוגות מוס חלביות

 

 

 

 

 

כל הזכויות שמורות © שוקולין 2012