| מתכונים | כתבו עלינו | מאמרים | פרופיל | צור קשר | מוצרים

|

דף הבית
 
המלץ עלינו לחבר | צור קשר | הוספה למועדפים   הצטרף לעמוד שלנו בס"ד

 

 

!שוקולין, פשוט לנסות ולהנות

מתכונים | עוגת גבינה

<

עמוד ראשי

 

 

 

 

מתכון לעוגת גבינה

 

מתכון לעוגת גבינה

 

 

 

 

גרם חמאה רכה

 

145

גרם אבקת סוכר

 

65

חלמונים

 

3

גרם קמח מנופה

 

200

כף גרדת תפוז

 

1

גרם תמצית וניל

 

10

 

 

 

גרם גבינה 9%

 

500

גרם גבינת שמנת

 

500

גרם אבקת סוכר

 

120

חלמונים

 

4

גרם חלב

 

150

תמצית וניל

 

10

קורנפלור

 

50

גרם קמח

 

50

גרם חמאה מומסת

 

50

חלבונים

 

7

גרם אבקת סוכר

 

160

 

אופן הכנה

 

 

 

 

מכינים את בסיס העוגה בתבנית קוטר 24 גובה 3 ס"מ חלקה

לבסיס

במיקסר שמים את החמאה ואבקת הסוכר ומערבלים קלות עם הגיטרה

מוסיפים חלמונים, תמצית וניל וגרדת תפוז ומערבלים קלות

מוסיפים את הקמח ומערבלים קלות לקבלת בצק פרורים

משטחים את הבצק עת התחתית ובקצוות, מחוררים עם מזלג ואופים עד הזהבה קלה בתנור שחומם ל 180 מעלות כ 15 דקות. מצננים ומעבירים את התחתית לתבנית 24 גובה 6 ס"מ

 

 

 

בקערה מערבבים עם מטרפה את : הגבינות, החלמונים, החלב ותמצית הוניל

מנפים את הקמח והקורנפלור , מוסיפים לגבינה וטורפים למסה חלקה בלי גושים

מקציפים חלבונים ואבקת סוכר לקצף רך, מקפלים בעדינות ויוצקים לתבנית

מכסים את העוגה בנייר כסף למנוע השחמה יתרה

אופים כ 10 דקות ב 240 מעלות, מוציאים את העוגה ומורידים את הטמפרטורה ל 160 מעלות, רצוי להשאיר את דלת התנור פתוחה לקרור מהיר ואופים כשעה נוספת

 

 

 

 

חזרה למתכונים

 

 

 

 

גלריית
תמונות
| עוגות
חתונה
| עוגות בר מצווה | עוגות בת מצווה | עוגות יום הולדת | עוגות
גבינה
| סוגי
פטיפורים
| מיני
טארטים
| סוגי
טארטים
| עוגות מוס אישיות | עוגות מוס פרווה

|

עוגות מוס חלביות

 

 

 

 

 

כל הזכויות שמורות © שוקולין 2012