| מתכונים | כתבו עלינו | מאמרים | פרופיל | צור קשר | מוצרים

|

דף הבית
 
המלץ עלינו לחבר | צור קשר | הוספה למועדפים   הצטרף לעמוד שלנו בס"ד

 

 

!שוקולין, פשוט לנסות ולהנות

מתכונים | מוס שוקולד ופטל

<

עמוד ראשי

 

 

 

מתכון מוס שוקולד ופטל

מתכון לעוגת מוס שוקולד ופטל

 

 

 

 

גרם שוקולד

 

150

גרם חמאה

 

120

גרם קקאו

 

30

חלמונים

 

6

חלבונים

 

6

גרם סוכר

 

180

 

 

 

גרם פטל

 

120

גרם אבקת סוכר

 

30

 

 

 

גרם שוקולד

 

250

גרם חמאה

 

80

חלמונים

 

4

חלבונים

 

8

גרם סוכר

 

40

 

 

אופן הכנה

 

 

 

 

על "בן מארי" ממיסים שוקולד וחמאה

בסיס

באותו הזמן מקציפים חלמונים עם 130 גרם סוכר ומקפלים לעיסת השוקולד

מקפלים את הקקאו

מקציפים החלבונים עם 50 גרם סוכר לקצף יציב אך לא נוקשה ומקפלים לעיסה

יוצקים לתבנית קפיצית קטור 22 ס"מ ואופים כ 15 דקות בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות

מחית פטל

טוחנים את הפטל בבלנדר ומערבבים את אבקת הסוכר במטרפה ידנית

 

על "בן מארי ממיסים שוקולד וחמאה

מוסיפים את החלמונים ומערבבים

מוסיפים את מחית הפטל ומערבבים

מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב אך לא נודשה ומקפלים בעדינות

   

מניחים את הבסיס התבנית, יוצקים מעט מוס, מסדרים פטל טרי ויוצקים את שארית המוס עד הסוף, מכניסים להקפאה כ 3 שעות, מפזרים קקאו ונותנים להפשיר במקרר

 

 

 

 

 

 

חזרה למתכונים

 

 

 

 

גלריית
תמונות
| עוגות
חתונה
| עוגות בר מצווה | עוגות בת מצווה | עוגות יום הולדת | עוגות
גבינה
| סוגי
פטיפורים
| מיני
טארטים
| סוגי
טארטים
| עוגות מוס אישיות | עוגות מוס פרווה

|

עוגות מוס חלביות

 

 

 

 

 

כל הזכויות שמורות © שוקולין 2012