| מתכונים | כתבו עלינו | מאמרים | פרופיל | צור קשר | מוצרים

|

דף הבית
 
המלץ עלינו לחבר | צור קשר | הוספה למועדפים   הצטרף לעמוד שלנו בס"ד

 

 

!שוקולין, פשוט לנסות ולהנות

מתכונים | פנקוטה

<

עמוד ראשי

 

 

 

 

מתכון לפנקוטה

מתכון לפנקוטה

 

 

 

גרם סוכר

 

 

240

כפית מיץ לימון טרי

 

 

1

כפות מיים

 

 

2

גרם שמנת

 

 

800

גרם חלב

 

 

400

גרם ג'לטין

 

 

8

כפות וויסקי

 

 

3

 

אופן הכנה

 

 

 

בסיר שמים את הסוכר, מיץ הלימון ומים ומבשלים עד להווצרות קרמל, מקררים יוצקים לכוסות ומקפיאים

1

מחממים תנור אפיה ל 180 מעלות

2

בסיר מרתיחים שמנת וחלב

3

כשרותח מפזרים את אבקת הג'לטין ומערבבים היטב ובמהירות עד להמסה מוחלטת של הג'לטין

4

מסננים ומניחים להתקרר אחרכך יוצקים לכוסות הקרמל הקפוא ומקפיאים

5

מעבירים את הפנקוטה לצלחת הפוך כך שהקרמל ינזל על הצדדים ועל הצלחת

6

 

 

 

חזרה למתכונים

 

 

 

 

גלריית
תמונות
| עוגות
חתונה
| עוגות בר מצווה | עוגות בת מצווה | עוגות יום הולדת | עוגות
גבינה
| סוגי
פטיפורים
| מיני
טארטים
| סוגי
טארטים
| עוגות מוס אישיות | עוגות מוס פרווה

|

עוגות מוס חלביות

 

 

 

 

 

כל הזכויות שמורות © שוקולין 2012