| מתכונים | כתבו עלינו | מאמרים | פרופיל | צור קשר | מוצרים

|

דף הבית
 
המלץ עלינו לחבר | צור קשר | הוספה למועדפים   הצטרף לעמוד שלנו בס"ד

 

עוגות מוס שוקולד תמיד היוו את הקינוח או המעדן המועדף. כיוון שכך, נחשבו עוגות המוס לקבוצה המעודנת שבין הקינוחים השונים וניתן למצוא אותם כמעט בכל בר קינוחים, באירועים שונים, כעוגות לימי הולדת ועוד.
מוס השוקולד הומצא לראשונה בצרפת במאה ה 19 ונקרא במקורו "מיונז שוקולד" ומאז כמובן עבר שינויים ושכלולים רבים בשמו ובאופן הכנתו.

עוגת מוס שוקולד  זוהי בעצם קציפה, משולבת עם שוקולד או כל חומר גלם אחר, ליקרים שונים ועוד, הנותנים לעוגת המוס את הטעם המיוחד לה.

עוגות מוס הן על פי רוב חלביות, וכחלביות הן איכותיות הרבה יותר מעוגות מוס פרווה, אם כי כיום תעשיות המזון נתנו מענה לתחליפי פרווה רבים ומגוונים הנותנים אפשרות רבה לייצר עוגות מוס פרווה שונות ואיכותיות.

עוגות המוס כמעט תמיד נעשות משוקולד מריר, כמרכיב המרכזי, ובעוגות עם שכבות שונות, מגוונים טעמים אחרים. כגון מוס הסימפוניה בשוקולין שנקרא גם טריקולד, המשלב שוקולד מריר, שוקולד חלב ושוקולד לבן, או המוס תפוז שמשלב שוקולד מריר ובווארית תפוז.

עוגת מוס הן עוגות קרות ואווריריות הנמסות בפה ולא מצריכות כל אפיה וכעוגות קרות הן גם מאוד רגישות לטמפרטורת אחסון ולכן הן צריכות להיות במקרר לפני הגשתן או בפריזר, אם רוצים לאחסן אותם למועד מאוחר יותר, וכן צריך תמיד להקפיד להכין את עוגות המוס מחומרי גלם טריים שנשמרו בקירור.

לקוחות המזמינים

 

 

גלריית
תמונות
| עוגות
חתונה
| עוגות בר מצווה | עוגות בת מצווה | עוגות יום הולדת | עוגות
גבינה
| סוגי
פטיפורים
| מיני
טארטים
| סוגי
טארטים
| עוגות מוס אישיות | עוגות מוס פרווה

|

עוגות מוס חלביות

 

 

 

 

!שוקולין, פשוט לנסות ולהנות

עוגות מוס חלביות

<

עמוד ראשי

 

 

 

 

like אהבתם? תנו לנו לדעת ליחצו

יש להזמין מראש

כולם אוהבים עוגות מוס
בואו להכיר את עוגות מוס
השוקולד ובוואריות הפירות
של שוקולין

 

ליחצו על התמונות להגדלה

 

   

עוגת מוס פרווה

עוגת מוס פרווה - קלאסיק

מוס שוקולד מריר משובח על בסיס סוקסה מרנג אגוזי בונדוק ושכבת מוס שוקולד לבן בציפוי גנש ועיטור תלתלי שוקולד לבן

כשר: חומרים בד"ץ

צרו קשר להצעת מחיר

 

ניתן להוסיף תמונה אכילה על העוגה


עוגת מוס פרווה

עוגת מוס פרווה - תותית

מוס שוקולד לבן ובווארית תות על בסיס ג'ינואז לבן, מקושטת בעיטור גנש, זיגוג ותותים טריים

כשר: חומרים בד"ץ

צרו קשר להצעת מחיר

 

ניתן להוסיף תמונה אכילה על העוגה

 

 

 


גדלי העוגות

עוגות המוס בקונדיטורית שוקולין קיימות בשני גדלים

קוטר 21 מה שנקרא עוגה בינונית

וקוטר 26 מה שנקרא עוגה גדולה

שאר העוגות האפויות מגיעות בגדלים שונים ומגוונים

גדלי העוגות של קונדיטורית שוקולין אפיית גורמה בירושלים

 

כייצד לאחסן את העוגה

עוגות מוס תמיד רצוי להניח במקרר כדי שהעוגה תשמר ולא תימס בנוסף לכך טמפרטורה של מקרר נותנת לעוגה טעם הרבה יותר טוב
העוגה יכולה להחזיק כחודשיים במקפיא, לאחר הפשרת העוגה ניתן להחזירה להקפאה אולם לא רצוי לעשות זאת יותר מפעם אחת

אחסון העוגות של קונדיטורית שוקולין אפיית גורמה בירושלים

 

טיפ מהשף

לאחר שאנו מקבלים את משלוח עוגת יום ההולדת, יום הנישואין או אירוע אחר, בין אם זו עוגת מוס או עוגה אפוייה מצופה בשוקולד, תמיד רצוי לחתוך את העוגה עם סכין חמה כדי שהתוצאה תביא לכך שהפרוסות יחתכו בצורה חלקה ויפה כמו בבתי הקפה

טיפ מהשף של קונדיטורית שוקולין אפיית עוגות גורמה

 

 

 

גלריית
תמונות
| עוגות
חתונה
| עוגות בר מצווה | עוגות בת מצווה | עוגות יום הולדת | עוגות
גבינה
| סוגי
פטיפורים
| מיני
טארטים
| סוגי
טארטים
| עוגות מוס אישיות | עוגות מוס פרווה

|

עוגות מוס חלביות

 

 

                  תגיות

משלוחי עוגת מוס פרווה

עוגות מוס

עוגת שוקולד פרווה

מוס פרווה

משלוח עוגת יום הולדת

עוגת יום הולדת

עוגת שוקולד

עוגת מוס שוקולד פרווה

עוגת מוס פרווה

עוגת מוס

 

 

כל הזכויות שמורות © שוקולין 2012