| מתכונים | כתבו עלינו | מאמרים | פרופיל | צור קשר | מוצרים

|

דף הבית
 
המלץ עלינו לחבר | צור קשר | הוספה למועדפים   הצטרף לעמוד שלנו בס"ד

 

 

!שוקולין, פשוט לנסות ולהנות

מתכונים |סופלה

<

עמוד ראשי

 

 

 

מתכון לסופלה

 

מתכון לסופלה 6 מנות

 

 

 

 

גרם שוקולד לבן

 

100

גרם חלב

 

200

גרם קורנפלור

 

20

גרם קמח

 

20

חלמונים

 

3

גרם אבקת סוכר

 

85

כפות שמנת

 

4

 

 

 

גרם חמאה

 

40

גרם שוקולד מריר מגורד

 

25

גרם שקדים לבנים טחונים

 

25

 

 

 

 

אופן הכנה

 

 

 

 

בסיר מרתיחים את החלב ומורידים מהאש. מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב

1

מקציפים החלמונים וסוכר

2

מנפים את הקמח והקורנפלור ומקפלים לחלמונים ומקפלים הכל לשוקולד המומס

3

משמנים את התבניות עם החמאה, מפזרים שוקולד מגורד ושקדים ויוצקים את התערובת לתבניות

4

אופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות כ 15 עד 20 דקות כשתופח ומשחים מוציאים מהתנור

5

 

 

 

חזרה למתכונים

 

 

 

 

גלריית
תמונות
| עוגות
חתונה
| עוגות בר מצווה | עוגות בת מצווה | עוגות יום הולדת | עוגות
גבינה
| סוגי
פטיפורים
| מיני
טארטים
| סוגי
טארטים
| עוגות מוס אישיות | עוגות מוס פרווה

|

עוגות מוס חלביות

 

 

 

 

 

כל הזכויות שמורות © שוקולין 2012